Boerententencamping.com

Het is eindelijk zover! Na maandenlang hard werken is de nieuwe website van de Boerententencamping online! We hopen dat dit het makkelijker maakt om te navigeren over de site en om een plek te reserveren op de camping. De nieuwe website is echter niet het enige dat veranderd is.

Vanaf 18 april is de camping weer geopend, en nieuwe reserveringen kunnen nu al geplaatst worden via ons nieuwe reserverings-formulier. Wannneer u terugkeert naar de camping zult u enkele veranderingen tegenkomen.

We hebben sinds kort een Boerenwinkel, waarin u producten van eigen land kunt kopen. Onder die producten verkopen wij nu ook vers “Rondehoepvlees” van het eigen bedrijf. De koeien waar dit vlees vandaan komt hebben een goed leven gehad en hebben naar hartenlust kunnen grazen op ons land.

Op ons terras bent u ook wederom welkom op warme weekeinddagen om iets te nuttigen, bijvoorbeeld ons enige echte “Broodje NL”.

Zoals u ziet zijn er weer veel veranderingen geweest rondom de camping. We hopen u snel in persoon al het nieuws te kunnen laten zien!