Over de camping

Nostalgisch kamperen zoals vroeger…

Slapen in een tent op het boerenland, en ’s avonds marshmallows roosteren boven een kampvuur. Geniet van het rustgevende boerenleven met uitzicht op het polderlandschap en de Amstel. Knusse gezelligheid en het boerenleven staan bij ons voorop.

We hebben 25 plekken voor passerende kampeerders met eigen tent of caravan. Voor de gemakkelijke kampeerder die wat meer van luxe houdt hebben we ook ingerichte vintage tenten, flower power caravan en Tiny house . Je hoeft alleen je tandenborstel mee te nemen.

Hou je van barbecueën? Dan vind je onze kamvuurpit helemaal geweldig! Niet alleen kun je ’s avonds marshmallows roosteren, je kunt er ook een echte boeren BBQ houden!

Elke zaterdag kun je ook langskomen voor een uitgebreide rondleiding over ons bedrijf. Zo kun je met eigen ogen de stallen, melktanks en, natuurlijk, onze koeien en andere boerderijdieren zien.

Bij evenementen en partijtjes openen we ook het terras, en kun je bij ons terecht voor een verfrissend ijsje, drankje of een stuk zelfgemaakte boerenappeltaart. Daarnaast hebben we een klein assortiment van boerenlandproducten zoals eieren, kaas, melk, vlees en jam.

Heb je interesse, of wil je weten of er nog plek is op de Boerententencamping? Mail ons gerust!