Activiteiten

Boerententencamping is vakantie, en bij vakanties horen natuurlijk ook activiteiten. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt waarin we de belangrijkste activiteiten op en rond de boerderij opnoemen!


De Amstel.

De Amstel is altijd een bron van leven geweest voor de Aemestellehoeve. Het voorzag onze de gewassen bijvoorbeeld van voedzaam water. Tegenwoordig is het ook een oase van rust voor vakantiegangers op de Boerententencamping en dit zijn enkele dingen die je op de Amstel kunt doen!

Vissen:

Kom lekker aan het water zitten met een hengel en aas, en kijk wat voor vissen er in de Polder te vinden zijn!

Zwemmen:

Op de warmere dagen kun je een verfrissende duik in de Amstel nemen!

Varen:

Met een boot het water op om te genieten van de rust in de Polder. Een echte ontspanningstip!

Terras:

Niet alles hoeft actief te zijn. Je kunt ook iets drinken op het terras, onder het genot van een heerlijk stuk eigengemaakte appeltaart!

Fietsen.

Fietsen is gezond. Daar zijn we het over eens. Maar dat het ook ontspannend kan zijn beseft niet iedereen. Pak een fiets en rijd eens rustig door het platteland. Maak een Rondje Rondehoep, of maak gebruik van de velen fietsroutes en knooppunten. Wij verhuren ook fietsen!

Wandelen.

Wandelen brengt het hoofd tot rust, en in de Rondehoep is dat al helemaal waar. De frisse boerenlucht, de stilte van de natuur en de uitstraling van vrijheid zorgen ervoor dat je fris en fruitig weer thuiskomt na het uitje.

Paardrijden.

Het is niet elke dag dat je de kans hebt om paard te rijden. Althans, niet voor de meeste mensen. Wij bieden kinderen de kans om op onze ponies door de Polder te rijden. Ze zijn gewend aan kinderen en zijn lief en rustig in de omgang.

Poldersafari.

In het voorjaar bieden wij de Poldersafari aan. Hierbij nemen we je mee de velden op in een boerenwagen en vertelt een gids van de natuurvereniging. Leuk én leerzaam!

Kinderfeestjes.

 Survivalfeestje.

Het is ook mogelijk om een geheel verzorgd spannend avontuur te beleven, waarbij kinderen leren om op een leuke maar ook respectvolle manier met de natuur om te gaan. Dit doen wij in samenwerking met ROTS Outdoor, een organisatie gespecialiseerd in Outdoor Events.

Rondleiding.

Wat is een bezoek aan de boerderij zonder een rondleiding? Wij laten je op zaterdag graag zien hoe de boerderij in elkaar zit en hoe het leven van een boer eruitziet. Wie weet, misschien kom je er wel achter dat het leven als boer iets voor jou is!