Activiteiten

Boerententencamping is vakantie, en bij vakanties horen natuurlijk ook activiteiten. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt waarin we de belangrijkste activiteiten op en rond de boerderij opnoemen!


De Amstel.

De Amstel is altijd een bron van leven geweest voor de Aemestellehoeve. Het voorzag onze de gewassen bijvoorbeeld van voedzaam water. Tegenwoordig is het ook een oase van rust voor vakantiegangers op de Boerententencamping en dit zijn enkele dingen die je op de Amstel kunt doen!

Vissen:

Kom lekker aan het water zitten met een hengel en aas, en kijk wat voor vissen er in de Polder te vinden zijn!

Zwemmen:

Op de warmere dagen kun je een verfrissende duik in de Amstel nemen!

Varen:

Met een boot het water op om te genieten van de rust in de Polder. Een echte ontspanningstip!

Wilt u een moment echt plezier op het water hebben, kunt u bij ons een waterfiets huren.

Terras:

Ons terras is geopend bij evenementen en partijtjes.

Fietsen.

Fietsen is gezond. Daar zijn we het over eens. Maar dat het ook ontspannend kan zijn beseft niet iedereen. Pak een fiets en rijd eens rustig door het platteland. Maak een Rondje Rondehoep, of maak gebruik van de velen fietsroutes en knooppunten. Wij verhuren ook fietsen!

Wandelen.

Wandelen brengt het hoofd tot rust, en in de Rondehoep is dat al helemaal waar. De frisse boerenlucht, de stilte van de natuur en de uitstraling van vrijheid zorgen ervoor dat je fris en fruitig weer thuiskomt na het uitje.

Naar Amsterdam.

Omdat onze camping zo dicht bij Amsterdam ligt kun je makkelijk 0p de fiets, of met het openbaar vervoer, naar de stad. Wissel de rust van het platte land af met de gezelligheid van de hoofdstad wanneer je maar wilt.

Poldersafari.

In het voorjaar bieden wij de Poldersafari aan. Hierbij nemen we je mee de velden op in een boerenwagen en vertelt een gids van de natuurvereniging. Leuk én leerzaam!